Подписка за свикване на национален референдум с въпроса Против ли

...
 Подписка за свикване на национален референдум с въпроса Против ли
Коментари Харесай

Подписка за референдум срещу въвеждането на еврото стартира от Варна

 Подписка за привикване на народен референдум с въпроса „ Против ли сте премахването на българския лев и въвеждането на еврото като публична валута в България? “ започва от през вчерашния ден. Инициатор е партия „ Възраждане ”, пише DarikNews.bg.

    

„ Левът е последното българско нещо, което остана, и за нас е значимо да го опазим дружно с финансовия суверенитет. След влизането в Еврозоната България напълно ще загуби правото за взимаме на независими финансови решения. Невинаги решенията, които са потребни са мощните страни в Еврозоната, са такива и за България. Правителството се пробва сляпо да вкара България в Еврозоната. Като резултат ще бъде свален валутният ръб и и ресурсите, които го обезпечават. Поне 12 милиарда евро ще бъдат освободени. Това доста ни тормози, тъй като видяхме какво се случи с КТБ ”, разяснява зам.-председателят на „ Възраждане ” Георги Георгиев. 

Лидерът на партията Костадин Костадинов дефинира акцията опазване на българския лев като началото „ битка за опазване на остатъчния български суверенитет и оцеляването на българската държавност ”. 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР